Om oss

Hej!


Vi välkomnar dig med öppna armar, precis som Du är.

Djungelstugan är så enkelt som det låter. Förutom att det inte är en stuga så är det ganska precis. Vi som arbetar här har en lekfull attityd till vardagen. Vi är nyfikna och lättlärda. Framför allt så älskar vi det vi gör.

 

Vi försöker tillgodose er alla med ett brett sortiment av krukväxter och snittblommor. Vi har också ett sortiment av mindre heminredning, krukor och vaser samt näring och vård för växter. Hos oss kan du hitta den där presenten som saknas eller bara finna inspiration i vår gröna miljö.

Varför väljer du att komma till oss?Med handen på hjärtat.

Vi vet inte vem Du är men du har valt oss och det är något som vi värdesätter högst.

Du är transparant i dina känslor som du vill förmedla genom blommor och vi fångar upp det med kärlek. När du inte vet hur och när eller vad så plockar vi fram den mest kreativa sidan inom oss för att hjälpa dig. Vi väljer omsorgsfullt bland våra blommor av hög kvalitét och formar dem tillsammans till en bukett.

Kvalitet

 

Vi tar ansvar för vårt arbete och har som avsikt att alltid leverera produkter som håller en utmärkt kvalité.

Kreativitet

 

Det finns lika många sätt som människor. Inget är rätt och inget är fel. Vi vet att kreativitet kräver engagemang och tillit.

Känsla

 

Oavsett vilken så återspeglas den i det vi skapar.

Vi förmedlar så väl kärlek som sorg och tacksamhet 

Kärlek

 

Den viktigaste kryddan i vårt arbete. Kärleken till blomman och hantverket.

Elina


 

Vår butiksägare som är tokig i fröer. Elina brinner för allt som har med ekologi och odling att göra. Gillar att göra det lilla extra och inreda med krukväxter. Hemma hos Elina är det lummigt och grönt och det finns inte en växt som inte får en andra chans i hennes händer.

Monika


 

Vår mest erfarna florist med livslång erfarenhet. Monika har en fantastisk teknik och ett öga för symmetri. Ingen gör så vackra begravingsbinderer som Monika. Allt medan hon ödmjukt finns till hands för oss andra.

Tore


 

En blomsterhund av rang, han patrullerar butiken på morgonen och kontrollerar doften på blommorna. Han ser också till att vi alla mår bra och ger oss alla pussar och kramar han kan.

Cassandra


 

Som en virvelvind kommer hon in på morgonen och förser oss med kaffe. I Cassandras värld finns inga gränser om inte du själv sätter dem. Vill du ha något utöver det vanliga? Ge henne lite tid och rum så skapar hon magi!

Leina


 

När Leina har en penna i handen är hon magisk. Hon textar och ritar som ingen annan vi känner. Hon är dessutom otroligt noggran och lämnar aldrig något åt slumpen. I hennes arbeten ligger inte ett enda blad åt fel håll.

Bengan


 

I väntan på att vi hinner fånga Bengan på bild så får han representeras av en stockbild. Bengan är snabb som vinden och levererar blommor till er varje dag. Med en bakgrund som taxichaufför är han som klippt och skuren för jobbet!